Exempelbilder.

 

I bildspelet till vänster syns lite exempelbilder på olika solfilmer, men även andra projekt. Utöver solfilm erbjuder vi även:

 

  • Foliering, se mer info längre ner på sidan.
  • Installation av backkamera
  • Installation av bilstereo, mångårig erfarenhet även inom detta.
  • Besiktning. Om du även har framrutorna tonade, så kan vi erbjuda en lösning vid besiktning. Du lämnar bilen hos oss på morgonen, vi avlägsnar solfilmen, besiktar din bil, sedan lägger vi ny film på rutorna igen. Så när du hämtar din bil så ser den ut som innan, fast besiktad och klar.(Så länge inga andra anmärkningar uppkommer av besiktningen.)

 

 

Foliering.

 

 

Att foliera nåt innebär att man lägger en slags film över en yta, till exempel motorhuven på en bil, eller hela bilen. Denna film finns i dom flesta färger, men även som kolfiberlook, chrome mm.

 

Fördelarna är många! Dels så kan du få en helt ny lack på din bil, motorcykel, båt mm, utan att påverka din originallack! Den ligger väl skyddad under filmen.

En annan fördel är att filmen inte lämnar några som helst spår när den avlägsnas. Filmen finns även som helt genomskinlig, perfekt att applicera till exempel runt skärmar, eller andra ställen där lacken utsätts för påfrestningar.

 

Nedan syns lite exempelbilder på saker vi folierat, Tveka inte att ta kontakt med oss om du har något du vill ha en snygg skyddande film på, eller om du ha några funderingar.

 

 

Varmt välkommna in till oss på solfilmsteknik i Nybro!

Copyright © All Rights Reserved

Välkommen till Solfilmsteknik i Nybro!